Picker | Packer

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Balewadi, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Balewadi

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Grocery Materials Packing Sorting Unloading Ka Kam Hai.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NOVHO CAREERS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NOVHO CAREERS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NOVHO CAREERS PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Share on call.

8. What are the timings of this job?
Ans. NOVHO CAREERS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: NOVHO CAREERS PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Packing Helper

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now