Picker | Packer

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mumbai Central, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 16000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Mumbai Central

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
I Have Urgent Require For Picker Packer Job Role In Zepto Company.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD will provide a salary in the range of 16000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai Central Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PRERNA ENGINEERING EDUCATION GROUP PVT

Related jobs

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 85000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 1+083 - Rs. 35031 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy +658680878 Delivery

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now