Picker | Packer
- Category: Labour/Helper Jobs
- Location: Versova, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Versova
Working Hours :
Decide in interview
Additional Info
Swiggy Instamart Store Me Grocery Saman Picking Packing Ka Work Rahega.Part Time /Full Time Requirements Available.Male Female Both Can Apply.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Versova Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Decide in interview.
Related jobs
-
Packing Helper
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...
-
Packing Helper
Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...
-
Packing Helper
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...