Pizza Maker

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Panchkula , Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) expects the candidate to have the following skills: Continental, Fast food.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VIP road Zirakpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ADAA Enterprises (chicago pizza) Panchkula, Haryana

Related jobs

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Coffee-Tea-Juice, Commi2, Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How mu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • South Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Salary Upto 20000. Food Accommodation Free Of Cost. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian More in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Cook

    Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg, Non Veg | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Commi1, Bakery, Fast Food, Commi2, Desert, R...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Tikampur, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now