Receptionist

  • Category: Receptionist & Front office Jobs
  • Location: Powai, Mumbai, Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Powai

Working Hours :
10:00 am - 07:00pm | Monday to Saturday

Additional Info
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tgi Outsource Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tgi Outsource Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tgi Outsource Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Tgi Outsource Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: TGI Outsource Pvt Ltd, Powai IIT Gate,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tgi Outsource Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 07:00pm | Monday to Saturday.


Company Name: Tgi Outsource Pvt Ltd

Related jobs

  • Receptionist

    Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skills necessar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Desk Receptionist

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Receptionist

    Salary Range : Rs. 4000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skills necessary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now