Relationship Officer Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Panaji, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Maintaining Relation With Organization And Registering Them On Our Website Or Platform. B2B, Corporate Tie Ups, License | Should Have : Bike

More info about this Relationship Officer Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ANA ASSOCIATES will provide a salary in the range of 23000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ANA ASSOCIATES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ANA ASSOCIATES expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Corporate tie ups, License.

6 How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Floor , Dempo Trade Center, Patto , Panjim - Goa.

8. What are the timings of this job?
Ans. ANA ASSOCIATES expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Monday to Friday


Company Name: ANA ASSOCIATES

Related jobs

  • Assistant Sales Manager

    Job role: Assistant Sales Manager/ Sales Manager Location: Navi Mumbai/ Thane Duties/Responsibilities: On boarding new Developers and maintaining relationship with the existing Developers with the company Accountable for Business Plans & Sales an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. B2B, License | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dsp Technologies will provide a sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring for Area Sales Manager|Institutional Sales for|

    Job Description Hiring for Area Sales Manager-Institutional Sales - Goa. Position: ASM -Institutional Sales Must Have: Should have min 3+ years of exp. on Sales and Institutional sales Job Location: Ponda, Goa Experience: 3+ experience in on trade/ i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now