Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ponda, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. B2B, License | Should Have : Bike

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dsp Technologies will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dsp Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dsp Technologies expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GOA, AS PONDA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dsp Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dsp Technologies

Related jobs

  • Hiring for Area Sales Manager|Institutional Sales for|

    Job Description Hiring for Area Sales Manager-Institutional Sales - Goa. Position: ASM -Institutional Sales Must Have: Should have min 3+ years of exp. on Sales and Institutional sales Job Location: Ponda, Goa Experience: 3+ experience in on trade/ i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing Team Leader | Field Sales

    Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C More info about this Marketing Team Leader - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Wheelseye Technology will provide a salary in the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter sale

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Inacina medicals will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now