Counter sale
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Inacina medicals will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Inacina medicals expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Inacina medicals does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shiroda, Goa NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Inacina medicals expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Retail Sales Executive
Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. Furniture, Apparel, Jewellery | Preferred Experience In : Electronics, Home Appliances More info about this Retail Sales Executive Job: 1. How much salary can I expe...
-
Counter Sales Executive
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Wine Shop Experienced Candidate. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this...
-
Counter Sales
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to ...