Retail Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. Furniture, Apparel, Jewellery | Preferred Experience In : Electronics, Home Appliances

More info about this Retail Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Soulflower will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Soulflower expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Soulflower expects the candidate to have the following skills: Apparel, Electronics, Furniture, Home appliances, Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Soulflower, 56, Marol Cooperative Industrial Estate Rd, Gamdevi, Marol, Andheri East, Mumbai, Maharashtra 40005+, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Soulflower expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Soulflower

Related jobs

  • Counter Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Wine Shop Experienced Candidate. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now