Marketing Team Leader | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vasco da Gama, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | B2C

More info about this Marketing Team Leader - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wheelseye Technology will provide a salary in the range of 30000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wheelseye Technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wheelseye Technology expects the candidate to have the following skills: B2c.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Wheelseye Technology expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5th Floor, Capital Business Park, Badshahpur Sohna Rd Hwy, Sector 48, Gurugram, Haryana NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Wheelseye Technology expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Wheelseye Technology

Related jobs

  • Counter sale

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Inacina medicals will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive

    Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. Furniture, Apparel, Jewellery | Preferred Experience In : Electronics, Home Appliances More info about this Retail Sales Executive Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Wine Shop Experienced Candidate. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now