Retail Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Give Product Demonstration. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Retail Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KAGARU PEARLS & FASHION JEWELRY will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KAGARU PEARLS & FASHION JEWELRY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KAGARU PEARLS & FASHION JEWELRY does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. KAGARU PEARLS & FASHION JEWELRY expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shivom Regency, Beside Jyoti Gas Appliances, Baner, Pune, MH-45, Pune, Maharashtra 766018.

8. What are the timings of this job?
Ans. KAGARU PEARLS & FASHION JEWELRY expects the candidate to work for the following hours: 11:30 am - +:30pm | Monday to Saturday


Company Name: K KAGARU PEARLS & FASHION JEWELRY

Related jobs

  • Sales Manager

    Greetings from Homebazaar.com Who are we? Home Bazaar Services Pvt Ltd is the leading Property Advisor in India which has tuned and upgraded with each and every scratch of the real estate sector. With the past experience and immense exposure in this ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Sales Position

    Senior Pharmaceutical Sales Position (Multiple Locations) - Immediate Joining Responsibilities • Achievement of quarterly and annual regional sales targets • Cover assigned region and drive growth and revenue through existing partners and develop new...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive

    Sale of Jewellery (Diamond, Platinum, Gold). Cross-selling of the products thereby increasing the sales. * Meeting the assigned targets as scheduled.Job Type: Full-timeSalary: ?200,000.00 - ?450,000.00 per yearBenefits: • Life insurance Schedule: • D...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now