Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Balaji Nagar Phase, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Sales Executive Job Responsibilities Include:Conducting Market Research To Identify Selling Possibilities And Evaluate Customer Needs.

More info about this Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kagidham - The Paper Bag Company will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kagidham - The Paper Bag Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kagidham - The Paper Bag Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 33 Azhagu Nagar, 3rd Street West, Saravanampatti, Coimbatore, Tamil Nadu 641035.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kagidham - The Paper Bag Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kagidham - The Paper Bag Company

Related jobs

  • Sales Manager

    Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Should Have : Bike | License More info about this Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Assistant

    Full Job Description * We have Urgent Opening for Counter sales Executives at Wondr Diamonds. *Candidate should have Interest in customer service & sales as well. * Responsible for providing great customer experience * Good in communication - Eng...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive| B2C

    Full Job Description Purpose of the Role: Responsible for meeting sales targets through the Assigned Projects. Role Description:  Sell company products / services to targeted customers in the assigned area of the branch.  Attend all enquiry calls w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Madurai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now