Sales Executive | Business Developm
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Tamilnadu, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Developing And Sustaining Solid Relationships With Company Stakeholders And Customers.Analyzing Customer Feedback Data To Determine Whether Customers Are Satisfied With Company Productsand Services.Recruiting, Training, And Guiding Business Development Staff.Providing Insight Into Product Development And Competitive Positioning.Analyzing Finan. Handling Invoices, Manage Operations
More info about this Sales Executive - Business Developm... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cloudynest Private Limited will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cloudynest Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cloudynest Private Limited expects the candidate to have the following skills: Handling invoices, Manage operations.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tambaram, Chennai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Cloudynest Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Person
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Dealer, Distributor More info about this Sales Person Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Almonard Private Limited will provide a salary in the range of 16...
-
Sales Person
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Dealer, Distributor More info about this Sales Person Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Almonard Private Limited will provide a salary in the range of 16...
-
Front Office|Sales Executive
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Albert Xe...