Sales Person

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Dealer, Distributor

More info about this Sales Person Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Almonard Private Limited will provide a salary in the range of 16000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Almonard Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Almonard Private Limited expects the candidate to have the following skills: Dealer, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ALMONARD PRIVATE LIMITED43+/3B, EKAMBARA NAICKER INDUSTRIALESTATE, ALAPAKKAM, PORURChennai - 6000+2.

8. What are the timings of this job?
Ans. Almonard Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Almonard Private Limited Chennai, Tamil Nadu

Related jobs

  • Front Office|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Albert Xe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Sirunagar, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. rndmfg wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. rndmfg wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Unjampatti, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now