Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Selling Products To Architects And Interior Designers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2C

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DBEL Studio will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DBEL Studio expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DBEL Studio expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. DBEL Studio expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-23, First Floor, Sushant Lok Phase 1, Gurgaon - 122024.

8. What are the timings of this job?
Ans. DBEL Studio expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: DBEL Studio

Related jobs

  • Inside Sales Specialist

    Inside Sales Specialist For FMCG Company in Sector 48 Gurgaon. Salary Max:- 35 k Exp:- Min 1 yrs 6 Days Working 1) Essentially a Sales / BD role where the incumbent is supposed to cater to direct queries that come to us from various sources. 2) Respo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Field Pe Jaake Hardware Tools Product Sell Karna. (Hardware Tools, Hand Tools & Power Tools). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B, Distributor More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Promote Our Firm In Market And Sale The Product. We Have Exide Inverter, Battery, And Solar Products. License, B2B, Dealer, Distributor More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. JAI SH...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Bhali Anandpur, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now