Sales Executive | Field Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Selling Products To Architects And Interior Designers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2C

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DBEL Studio will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DBEL Studio expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DBEL Studio expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. DBEL Studio expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-23, First Floor, Sushant Lok Phase 1, Gurgaon - 122024.

8. What are the timings of this job?
Ans. DBEL Studio expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: DBEL Studio

Related jobs

  • Sales Manager

    We Are Looking For An Experienced And Competitive Field Sale Manager To Join Our Team. As Our Field Sales Manager You Will Develop Sales Strategies And Be Responsible For Attracting New Counter. You Will Find New Sales Opportunities And Close Deals. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Selling Products To Architects And Interior Designers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2C More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. DBEL Studio will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Specialist

    Inside Sales Specialist For FMCG Company in Sector 48 Gurgaon. Salary Max:- 35 k Exp:- Min 1 yrs 6 Days Working 1) Essentially a Sales / BD role where the incumbent is supposed to cater to direct queries that come to us from various sources. 2) Respo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now