Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Panchkula, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Looking For An Experienced And Competitive Field Sale Manager To Join Our Team. As Our Field Sales Manager You Will Develop Sales Strategies And Be Responsible For Attracting New Counter. You Will Find New Sales Opportunities And Close Deals. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B

More info about this Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RIDHI GEMS will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RIDHI GEMS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RIDHI GEMS expects the candidate to have the following skills: B2b.

6. How much experience is required for this job?
Ans. RIDHI GEMS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SCO 27, 1ST FLOOR, SECTOR 23 C.

8. What are the timings of this job?
Ans. RIDHI GEMS expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RIDHI GEMS

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Selling Products To Architects And Interior Designers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2C More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. DBEL Studio will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Specialist

    Inside Sales Specialist For FMCG Company in Sector 48 Gurgaon. Salary Max:- 35 k Exp:- Min 1 yrs 6 Days Working 1) Essentially a Sales / BD role where the incumbent is supposed to cater to direct queries that come to us from various sources. 2) Respo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales |amp| Marketing Executive

    Field Pe Jaake Hardware Tools Product Sell Karna. (Hardware Tools, Hand Tools & Power Tools). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B, Distributor More info about this Field Sales & Marketing Executive Job: 1. How much s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now