Sales Executive | Field Sales

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Sri Ganganagar, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. License

More info about this Sales Executive - Field Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Astral Adhesives will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Astral Adhesives expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Astral Adhesives expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ganganagar, Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Astral Adhesives expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Astral Adhesives

Related jobs

  • Sales Co|Ordinator

    Coordinating Sales Team And Sales Leads. More info about this Sales Co-Ordinator Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Smart Circle Group will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    We Require Sales Executives To Build Our Dealer Network For Some States Of Indian Bearings Markets. Wats Up And Email Us. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Presentation, Selling More info about this Sales & Marketing Executive Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Home Appliances More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Caspian Management Services LLP will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now