Sales Executive | Field Sales
- Category: Marketing Executive Jobs
- Location: Dehradun, Uttarakhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Touring In Uttar Pradesh To Develop Dealer Netwrok. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, Dealer
More info about this Sales Executive - Field Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KAKKAR IMPEX PVT. LTD. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KAKKAR IMPEX PVT. LTD. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KAKKAR IMPEX PVT. LTD. expects the candidate to have the following skills: Dealer, Distributor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. KAKKAR IMPEX PVT. LTD. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: plot no-45 , Kamdhenu complex , Dehradun road, near RTO office, Saharanpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. KAKKAR IMPEX PVT. LTD. expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 07:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Digital Marketing
A digital marketing job typically involves promoting products or services through various digital channels, such as social media, search engines, email marketing, and other online advertising platforms. The responsibilities may include developing and...
-
Marketing Executive
Management Level H This role is a hybrid role, working flexibly from home and the Worthing office. We would anticipate more office visits whilst you’re learning the role as part of your induction, and then from there your working week would be able t...
-
Sales Executive | Business Developm
SAVE Sales Executive - Business Developm... S Saanvi ent. Dehradun, Uttarakhand Apply on WorkIndia.in 1 day ago ₹8.5T–₹+T a month Full–time Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. More info about this Sales Executive - Business De...