Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Thiruttani, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Coding, Activation, Achieving The Target. Should Have : Bike | License

More info about this Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rion insurance will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rion insurance expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rion insurance expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Abhirampuram.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rion insurance expects the candidate to work for the following hours: 10 am - 6:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Rion insurance

Related jobs

  • Retail Sales Executive

    Responsible For Attending Customers, Solving Queries, Demonstrate And Sell Products. Furniture, Garment, Sweet, Footwear, Food Chain, Eye Wear, Car, Apparel, Jewellery, Medicine | Preferred Experience In : Home Appliances, Electronics, Clothes More i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Executive

    Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Messages To Make Sales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Outbound | Marketing | Languages : Tamil, English More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Counter sales Excellent communication Job Type: Full-time Salary: ₹11,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: • Health insurance • Provident Fund Shift: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus • Yearly bonus Travel requirement: • No t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Madurai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now