Sales Staff |In Shop|
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Thane, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them.
More info about this Sales Staff (In Shop) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Diapers Store - Lantr Healthcare will provide a salary in the range of 13000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Diapers Store - Lantr Healthcare expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Diapers Store - Lantr Healthcare does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gala no.20, old ramgopal industrial estate, Near jawahar talkies , mulund west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Diapers Store - Lantr Healthcare expects the candidate to work for the following hours: 10 am - + pm
Related jobs
-
Sales Associate
Apply Sales Associate W Waays Live Solutions Pvt. Ltd. Mumbai, Maharashtra Apply 4 hours ago Full–time Job Description: Sales Associate at MUJI, Mumbai Position: Sales Associate Location: Mumbai, India Salary: Up to 35,000 INR per month Company Overv...
-
Field Sales Executive
Key Responsibilities: • To generate leads from given database & Identify decision makers within targeted leads and initiate the sales process. • To penetrate all targeted accounts and originate sales opportunities for the company's products and s...
-
Scientific Sales Executive
Apply Scientific Sales Executive J JOGO Health Mumbai, Maharashtra Apply 20 hours ago ₹45T–₹60T a month Full–time Primary Responsibilities (Defines the prime focus areas of the job) ● Identifying and acquiring new customers and up-selling to existing...