Sales Voice Process
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Hi Candidates Leads Will Be Given To You . It'S Completely Insurance Process ,We Have Urgent Opening , Training Will We Given Direct Payroll Of Company . Freshers Are Welcome Fix Salary 12000/-. Type : Sales, Outbound, Domestic, Inbound | Languages : Hindi
More info about this Sales Voice Process Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Compare Policy will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Compare Policy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Compare Policy expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi, Inbound, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2nd Floor A-3+, Sector 64 Noida (Nearest Metro station Noida Sector 62)..
8. What are the timings of this job?
Ans. Compare Policy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Salesman
Stationery Ki Shop Pe Jake Order Booking Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Distributor More info about this Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree Parasnath Enterprises will provide a salary in the range...
-
Sales Executive Automobiles Indust|
A Sales Executive Is Responsible For Selling A Company'S Products Or Services To Potential Clients. They Are The Front-Line Representatives Of The Company And Are Tasked With Building And Maintaining Strong Relationships With Clients To Achieve Sales...
-
Sales Manager for MNC
We Are Hiring!! Greetings From KKD Consulting . Great opportunity to build yourself SPOT OFFER!! Roles & Responsibilitie • Fix customer appointments and visit potential customers for new business. • Cross- sell/Up-sell products. • Assuring that t...