Secretary

  • Category: Office Assistant Jobs
  • Location: Rohini Sector 8, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Rohini Sector 8

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Scheduling Meetings, Handling Files And Data, Answering Phone Calls Related To Deals. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Secretary Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sneh Industries will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sneh Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sneh Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sneh Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rohini east metro.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sneh Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Sneh Industries

Related jobs

  • Back Office Sales Assistant

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 15500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Sales Assistant

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 15500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Clerks Needed | Apply Now|

    Office Clerks Needed – Apply Now! Are you searching for a fulfilling office role? Our company is excited to announce that we are hiring multiple office clerks! We believe that a diverse workforce contributes to a thriving environment, and we welcome ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    South Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now