Security Guard

  • Category: Security Guard Jobs
  • Location: M I Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
M I Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anukampa Society will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anukampa Society expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anukampa Society does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Anukampa Society expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near M I Road,Ajmeri Gate, Jaipur, Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anukampa Society expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Anukampa Society

Related jobs

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 13500 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 13500 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now