Security Guard

  • Category: Security Guard Jobs
  • Location: Bhankrota, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bhankrota

Working Hours :
08:00 am - 8:00pm |

Additional Info
Warehouse Me Entry Ka Work H , Aane Jane Walo Ka Dhyan Rakhna H.

More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. As Security & Manpower Service will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. As Security & Manpower Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. As Security & Manpower Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhankrota, jaipur ,RAJSTHAN.

8. What are the timings of this job?
Ans. As Security & Manpower Service expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 8:00pm |.


Company Name: As Security & Manpower Service

Related jobs

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessary E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now