Senior Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Chinese | Restaurant Experience

More info about this Senior Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mr Indian Tea will provide a salary in the range of 1000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mr Indian Tea expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mr Indian Tea expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mr Indian Tea expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CHAROHLI phata
Near kk midosh society chovisawadi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mr Indian Tea expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Mr Indian Tea Dhanore, Maharashtra

Related jobs

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian And Chinese Cook

    Serves Meals By Reviewing Recipes; Assembling, Combining, And Cooking Ingredients; And Maintaining A Sanitary Kitchen. Food & Accommodation Available. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Tandoor | North Indian More info ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. North Indian, Head Chef, Commi1 | Skills Needed : Veg More info about this North Indian Cook Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now