Senior Field Sales Executive|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jharkhand, Jharkhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Check Product Quality, Dimensions, Maintenance, Make Reports, Interact With Vendors, Product Designing. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Mechanical

More info about this Senior Field Sales Executive/Engine... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unitech will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unitech expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have the following skills: Mechanical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Unitech expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 24, Super Market Complex, 1st Floor, "C" Road, Sonari,
Jamshedpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Unitech expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Unitech

Related jobs

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji entrepreneurs India private limited will provide a salary in the range of 15000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Apsensys Care Solutions Pvt Ltd will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Territory Retail Incharge

    RANCHI, JHARKHAND Full Time 26000Rs. - 30000Rs. Job description - Managing, training, and providing overall guidance to the sales team of an assigned territory. - Setting reasonable sales targets to be achieved by the sales team. - Monitoring the per...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Ranchi, Jharkhand

    2025/09/21


    Apply Now