Senior Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gaziabad , Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

The Sales Representative Is Responsible For Selling Products And Meeting Customer Needs While Obtaining Orders From Existing Or Potential Sales Outlets. They Ensure That The Customer Is Satisfied And Adequately Taken Care Of While Making A Purchase. This Way, They Can Establish New Accounts For Their Employer. When Need Then Go For Visits. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Senior Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RN FAUCETS PVT LTD will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RN FAUCETS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RN FAUCETS PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. RN FAUCETS PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SAHIBABAD, Ghaziabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. RN FAUCETS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RN FAUCETS PVT LTD

Related jobs

  • Calling And Plot Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Preferred Experience In : Real Estate More info about this Calling And Plot Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vd Square Infrabuild Pvt. Ltd. will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Uttar Pradesh, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fmcg Sales

    Responsible For Selling Fmcg Products Door To Door, Increasing Business, Maintaining Records. Should Have : Bike | License, FMCG More info about this Fmcg Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vaibhav trading company will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Muzaffarnagar, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer|Area Growth Officer

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Looking Out For A Candidate With 5-6 Years Of Similar Experience In Fmcg Food Industry, Person Should Have Exposure In Handling Horeca/Institutional Sales, Distributors Appoint...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now