Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Girdharpur Sunarasi, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. K.K Plywood will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. K.K Plywood expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. K.K Plywood does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Siddharth Vihar, Ghaziabad Delhi, Uttar Pradesh 20100+.

8. What are the timings of this job?
Ans. K.K Plywood expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: K.K Plywood

Related jobs

  • Sales Staff |In Shop|

    Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment, Footwear | Preferred Experience In : Clothes More info about this Sales Staff (In Shop) Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive|Telecaller|Team Lea|

    We Are Hiring For The Position Of Sales Executive/Telecaller For Our Highrise/Commercial Plot/Farm House Projects. Join Our Dynamic Team And Be A Part Of The Exciting Journey Of Promoting And Selling Premium Real Estate Properties, While Enjoying Att...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Associate

    Retail Associate In Delhi Ncr. More info about this Retail Associate Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Virasiv Careers Pvt.Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided base...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Greater Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now