Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AB sales Solutions will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AB sales Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AB sales Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AB sales Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C 5 Sector 10 Noida U.P. 201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. AB sales Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AB sales Solutions

Related jobs

  • Senior Sales Manager CASA|Bank|Noida

    Job description Acquire new customer for liability accounts and third party products by effectively managing the sales unit Manage and motivate the sales team Strategize on prospecting and efficient & effective approach to these client segments C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. K.K Plywood will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Staff |In Shop|

    Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment, Footwear | Preferred Experience In : Clothes More info about this Sales Staff (In Shop) Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now