Store Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Medicine
More info about this Store Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishan Vet Care will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishan Vet Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishan Vet Care expects the candidate to have the following skills: Medicine.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: N-4/2 IRC, Nayapalli Bhubaneswar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Krishan Vet Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Store Sales Executive
Delivering Excellent Service To Ensure High Levels Of Customer Satisfaction.Creating Business Strategies To Attract New Customers, Expand Store Traffic, And Enhance Profitability.Responding To Customer Complaints And Concerns In A Professional Manner...
-
Sales Executive
Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer More info about this Sales Executive - Business Developm... Job: 1. How m...
-
Sales Agent
Salesperson require for all Districts in odisha for Automobile spare parts, lubricants, Accessories and Tires More about this Sales Agent job Mohini Marketing Pvt Ltd is aggressively hiring for the job profile of Sales Agent at Cuttack in Siba Bazar ...