Sweeper

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Dooni, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai.

More info about this Sweeper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Evergreen Housekeeping Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of +500 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Evergreen Housekeeping Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Evergreen Housekeeping Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H, RAMCHANDRAPURA, RIICO INDUSTRIAL AREA, SANAGANER, JAIPUR-304802.

8. What are the timings of this job?
Ans. Evergreen Housekeeping Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 5:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Evergreen Housekeeping Services Pvt Ltd Dooni, Rajasthan

Related jobs

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lariya Resort will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lariya Resort will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Housekeeper

    AMAN Aman we are on a mission to create the world's ultimate luxury lifestyle brand; hotels, resorts, homes, experiences, and products which transform our guests' and owners' perspectives and daily lives. To achieve our ambitions, we capitalise on ou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now