Tata Ace Markeeting Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.

More info about this Tata Ace Markeeting Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Doltani Agencies will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Doltani Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Doltani Agencies does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaripatka nagpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Doltani Agencies expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Doltani Agencies Nagpur, Maharashtra

Related jobs

  • Ambulance Driver

    Ambulance Driver Need Insensitive Structure Here Upto Salary. Private Car More info about this Ambulance Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dhanashree enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Also Help In Shop. Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Sai Sugandhalay will provide a sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    To Drive And Deliver Packages. To Work And Assist In Warehouse. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Violet Boards And Boxes will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Nashik, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now