Technical Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Software, B2C, Distributor

More info about this Technical Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Micro Elevators India Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Micro Elevators India Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Micro Elevators India Limited expects the candidate to have the following skills: B2c, Distributor, Software.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 166 chhote house, near amar palace, national highway, mira road east.

8. What are the timings of this job?
Ans. Micro Elevators India Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Micro Elevators India Limited

Related jobs

  • Real Estate Sales

    Real Estate Sales Manager, Closing Manager, Managing Teams, Managing Office, Closing Clients, Setting And Achieveing Targets. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, Distributor, Mutual Fund, Software, Corporate Produ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Ashtapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Surpriz cakes will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.Modular Kitchen Orwardrobe Sales And Europen Hardware. More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kismat hardware w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now