Telecaller

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Madipakkam, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Type : Domestic | Languages : English, Tamil, Telugu

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Viswambara Travels will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Viswambara Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Viswambara Travels expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Tamil, Telugu.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Madepakkam near kamachi hospital.

8. What are the timings of this job?
Ans. Viswambara Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Viswambara Travels Madipakkam, Tamilnadu

Related jobs

  • Telecaller Telesales

    TelecallingNeed Telecallers! We Are Hiring For Telecalling Female Candidate . Location: Tiruppur, Chennai. Most Preferable To Tamil, English, Malayalam. Languages : English, Malayalam, Tamil More info about this Telecalling Job: 1. How much salary ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller Inbound

    Handling Incoming Calls And Explain Our Offers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Inbound More info about this Telecaller Inbound Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. TERRAZ CAPITAL PVT LTD will provide a salary i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Andalpuram, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO|Telecaller

    • Handle customer's inbound and outbound calls. Solving queries, telling them about products/offers/services • Follow communication “scripts” when handling different topics • Identify customers’ needs, clarify information, research every issue and pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Coimbatore, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now