Telecaller For Bajaj Finance

  • Category: Telecaller Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Nd Paid Banking Panding Emi Payment.

More info about this Telecaller For Bajaj Finance Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RCA content will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RCA content expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RCA content does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 75 A2 sumer nagar mansarovar jaipur Rajasthan..

8. What are the timings of this job?
Ans. RCA content expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RCA content

Related jobs

  • Telecaller For Banking Collection D|

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Telecaller For Banking Collection D... Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller For Banking Collection D|

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Telecaller For Banking Collection D... Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telecaller for Loan Process

    Apply on BeBee India Telecaller for Loan Process S SHREE CONSULTANTS Jaipur, Rajasthan Apply on BeBee India 7 hours ago Full–time Tele caller for Loan Process Fresher/Experienced can Apply Salary: From ₹12,000.00 per month Ability to commute/relocate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now