Tempo Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Karnal, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo, Truck
More info about this Tempo Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siyaram Food and Beverages will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siyaram Food and Beverages expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siyaram Food and Beverages expects the candidate to have the following skills: Auto, Tempo, Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Siyaram Food and Beverages expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Karnal Haveli, Jhanjhari.
8. What are the timings of this job?
Ans. Siyaram Food and Beverages expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Apply on WorkIndia.in Driver J Jadhav Services Faridabad, Haryana Apply on WorkIndia.in 22 hours ago ₹18T–₹21T a month Full–time Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According...
-
Personal Driver
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Buildtech constructions will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 I...
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Siyaram Food and Beverages will provide a salary in...