Tempo Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jambutake, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Also Help In Shop. Type : Tempo

More info about this Tempo Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Sai Sugandhalay will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Sai Sugandhalay expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Sai Sugandhalay expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Teli Galli, Raviwar Peth, Raviwar Karanja, Panchavati, Nashik, Maharashtra 422003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Sai Sugandhalay expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shri Sai Sugandhalay Jambutake

Related jobs

  • Driver

    Should Be Single.T Redy To Stayfood. Accommodation Available Lmv Tr License Must For 17 Seater Mini Bus. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company, Bus More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Help Recov...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sai Transport will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sonibros will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now