Tour Package Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Noida, Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers.
More info about this Tour Package Sales Executive - Reta... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ttg Travel Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ttg Travel Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ttg Travel Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A 44 3 floor noida 2 near by 15 metro.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ttg Travel Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Relationship Officer | Field Sales
Insurance Sales Candidate Response For Lead Generation Field Work Should Have Life Insurance Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Insurance More info about this Relationship Officer - Field Sales Job: 1. How much ...
-
Sales Executive | Field Sales
Sbi Branch Me General Insurance Sell Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SBI General Insurance will provide a salary in the range of...
-
Showroom Sales
Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Garment More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dazzle doll fashion hub will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 IN...