Valet Drivers

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Valet Drivers At Lodha Premier Manpada Dombivili.

More info about this Valet Drivers Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M Plus Parking Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M Plus Parking Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M Plus Parking Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M plus Parking Services pvt.Ltd.

8. What are the timings of this job?
Ans. M Plus Parking Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+ hr duty


Company Name: M Plus Parking Services Pvt Ltd

Related jobs

  • Ola | Uber Driver

    Drive Ola/Uber Car. Type : Uber, Ola More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Radha krishna enterprise will provide a salary in the range of 25000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • House Driver for Qatar

    Urgent Opening for Qatar. House Driver Qatar or Gcc Driving license candidate only Call 7666 041 357 From Memo Consutlancy Mumbai Job Type: Full-time Salary: ₹8,086.00 - ₹55,548.14 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • india,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Call Center Cab Driver For Night shift

    Call Center Driver For Night Shift, Timing - 7:00 Pm To 7:00Am. Job Location Goregaon Nesco Jp Morgan And Bank Of America Company. Driver Documents - Police Cleaerance Certificate. More info about this Call Center Cab Driver For Night Sh... Job: 1. H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now