Vehicle Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Tampoo Driver For Delivery Water Cooler, Compulsory Ahmedabad City Roads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Vehicle Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cool Planet will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cool Planet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cool Planet expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Cool Planet expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3+, Devraj Industrial park, Nr. Khodiyar Mata Temple, Piplaj Pirana Road, Piplaj, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cool Planet expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Cool Planet Ahmedabad, Gujarat

Related jobs

  • Technician Pi Cum Driver

    Go To Customer Site With Team, Drive Vehicle And Perform Job On Customer Site Etc.). Fitter, Mechanic Motor Vehicle More info about this Technician Pi Cum Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M & M Engineers (Gujarat) P...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Chhatral, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Navsari, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now