Vehicle Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Tampoo Driver For Delivery Water Cooler, Compulsory Ahmedabad City Roads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Vehicle Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cool Planet will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cool Planet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cool Planet expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Cool Planet expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3+, Devraj Industrial park, Nr. Khodiyar Mata Temple, Piplaj Pirana Road, Piplaj, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cool Planet expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Cool Planet

Related jobs

  • E| Rickshaw Driver

    DELIVERY WORK. BLUEDART WORK , GATI WORK 4 VEHICAL DRIVING LICENSE HONA CHAHIYE. E-RIKSHAW CHALANA ANA CHAHIYE. More about this E- Rickshaw Driver job DriverShaab is aggressively hiring for the job profile of E- Rickshaw Driver for 10 open positions ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Changodar, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Tampoo Driver For Delivery Water Cooler, Compulsory Ahmedabad City Roads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Vehicle Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cool Planet will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician Pi Cum Driver

    Go To Customer Site With Team, Drive Vehicle And Perform Job On Customer Site Etc.). Fitter, Mechanic Motor Vehicle More info about this Technician Pi Cum Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M & M Engineers (Gujarat) P...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now