We Have Hiring Delivery Boy Free Ba|
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Bengaluru, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 18K
- Published on: 2025/09/21
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. License
More info about this We Have Hiring Delivery Boy Free Ba... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Quicksource World will provide a salary in the range of 25000 INR to 65000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Quicksource World expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Quicksource World expects the candidate to have the following skills: License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 14+/2 frist floor Shiva mansion shamraj layout konena Agrahara hal Bangalore 560003.
8. What are the timings of this job?
Ans. Quicksource World expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Courier Delivery
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. License | Should Have : Bike More info about this Courier Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Largelogic will provide a salary in the range of 25000 INR to 3500...
-
Need Delivery Executive Urgently| C|
Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Tod...
-
Need Delivery Executive Urgently| C|
Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Tod...