Welding Machine Repair Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Welding Technician Uses Arc Welding Equipment To Bond Metals Together To Form Component Parts. As A Welding Technician, Your Job Duties Include Welding Different Metal Pieces Together, Cutting Metal Components Down To Size, And Performing Processes For Finishing Metal Parts.

More info about this Welding Machine Repair Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gulshan Repairing Works will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gulshan Repairing Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gulshan Repairing Works does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dadri Main Road, Surajpur, Greater noida - 201310.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gulshan Repairing Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Gulshan Repairing Works Greater Noida

Related jobs

  • Nail Art Technician

    Creating Nail Art, Nail Care For Customers. More info about this Nail Art Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The White Room Unisex Salon will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Alignment Technician

    Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. Car Servicing More info about this Car Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vijay Auto Sales will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Support Technician

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now