Account Assistant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Chandpole, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Chandpole

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Billing Aur Invoicing Karna. Balance Sheet Maintain Karna. Gst Aana Chhaiye. Skills Needed : Tally

More info about Account Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nk sales will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nk sales expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nk sales expects the candidate to have the following skills: Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 57 ,Kishanpol Bazzar ,jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nk sales expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Nk sales

Related jobs

  • Accounts Executive

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tally| Billing| Excel Executive

    Salary Range : Rs. 22000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountent

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now