Accountant Cum Office Assistant

  • Category: Office Assistant Jobs
  • Location: Surajpur, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Surajpur

Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Tally, Accounting, Back Office, Filing, Calling Vender And Customer, Staff Handling ,Order Management For Modular Furniture Factory. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Record Management, Inventory Management | Skills Needed : Email, Tally

More info about Accountant Cum Office Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. FKC INTERIORS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Inventory management, Record management, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 163,U.K.1Ecotech 3, greater noida Uttar Pradesh 201306.

8. What are the timings of this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: FKC INTERIORS

Related jobs

  • Secretary

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Sales Assistant

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 15500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Sales Assistant

    Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 15500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now