Accounts Assistant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Verna, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping, Journal Entry, Taxation | Skills Needed : GST, TDS, Tally
More info about this Accounts Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Solas Marine Services Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Solas Marine Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Solas Marine Services Private Limited expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Gst, Journal entry, Tally, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Solas Marine Services Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No C-440/1, MIDC, TTC Industrial Area, Turbhe, Navi Mumbai, Maharashtra 57423+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Solas Marine Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant |Articleship|
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship More info about this Accountant (Articleship) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. T. S. Borkar & Associates will provide a salar...
-
Accountant |Articleship|
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship More info about this Accountant (Articleship) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CA Sonal D'Silva will provide a salary in the rang...
-
Accountant |Articleship|
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship More info about this Accountant (Articleship) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dmsd & Associates will provide a salary in the...