Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Bihar, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

1.Maintain All The Record & Files In A Proper Manner.2. Preparing All General Vouchers 3. Record And Maintain All The Entries Of Day To Day Business Transactions Like Sales,Purchase,Payment,Receipt,Purcahse Order Etc.4.Keep Bank Accounts Up To Date By The Posting Day To Day Transactions.5.Any Other Work Assign From Time To Time By Account Head. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dr Prabhat Memorial Hiramati Hospital Patna will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dr Prabhat Memorial Hiramati Hospital Patna expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dr Prabhat Memorial Hiramati Hospital Patna does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dr Prabhat Memorial Hiramati Hospital Patna expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no.106-107,Road no.2,Rajendra Nagar p.s. Kadamkuan,Patna-NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dr Prabhat Memorial Hiramati Hospital Patna expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dr Prabhat Memorial Hiramati Hospital Patna

Related jobs

  • Accounts Manager

    Managing Company'S Accounts, Training Accounts Team, Maintaining Reports, Supervising Accounts Team, Responsible For Bushiness Transactions. More info about this Accounts Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raj kirana wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Manager

    Managing Company'S Accounts, Training Accounts Team, Maintaining Reports, Supervising Accounts Team, Responsible For Bushiness Transactions. More info about this Accounts Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raj kirana wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Admin

    Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. Skills Needed : TDS, GST, Tally | Book Keeping, Taxation More info about this Accounts Admin Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Matizleer Networks Private Limit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now