Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Journal Entry | Skills Needed : TDS, Tally

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Patliputra Distributor will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Patliputra Distributor expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Patliputra Distributor expects the candidate to have the following skills: Journal entry, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Patliputra Distributor expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-8,p c colony, kanker bagh, patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Patliputra Distributor expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 8:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Patliputra Distributor

Related jobs

  • Accounts Executive

    1.Maintain All The Record & Files In A Proper Manner.2. Preparing All General Vouchers 3. Record And Maintain All The Entries Of Day To Day Business Transactions Like Sales,Purchase,Payment,Receipt,Purcahse Order Etc.4.Keep Bank Accounts Up To Da...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Bihar, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Manager

    Managing Company'S Accounts, Training Accounts Team, Maintaining Reports, Supervising Accounts Team, Responsible For Bushiness Transactions. More info about this Accounts Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raj kirana wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Manager

    Managing Company'S Accounts, Training Accounts Team, Maintaining Reports, Supervising Accounts Team, Responsible For Bushiness Transactions. More info about this Accounts Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raj kirana wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now