Auto Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto

More info about this Auto Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Suas cargo & logistics Pvt ltd will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Suas cargo & logistics Pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Suas cargo & logistics Pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Suas cargo & logistics Pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no-520 shri mangal niwas near ramada hotel sector-45 kanhai village gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Suas cargo & logistics Pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Suas cargo & logistics Pvt ltd Haryana

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car, Company | Type : Uber, Ola More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Haryana, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role?...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hywa|Tipper Driver

    Daily Full Time Job,12 Tyre Hywa Tipper, Food And Stay Company Provide. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Hywa-Tipper Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Monte Carlo sub Contractor SG t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Ambala Cantt,, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now